wxxx24
BONSUNA FOORUM
 Language:
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

TRANSLATE POSTS TO ENGLISH (google translate)
NB! FOORUMIS PILTIDE NÄGEMISEKS PEATE OLEMA SISSELOGITUD!
NB! YOU MUST "LOG IN" TO SEE ALL PICTURES!

-40 -50% Coco
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Varoitus : Suomen Yritysrekisteri  (Read 1211 times)

Timo Majuri

  • Admin / Trainhard.ee
  • *****
  • Posts: 4993
  • WR RAW 231kg,WR Single Ply 300 ,WR BenchP 330kg
    • View Profile
    • www.seksitori.fi
Varoitus : Suomen Yritysrekisteri
« on: January 18, 2019, 09:02:51 »

Suomen Yritysrekisteri = Huijarit
Varoitus kaikille : Jos saatte puhelun jossa tulee tunne että soitetaan jostain valtion virastosta / kaupparekisteristä ja kysytään firman tietoja niin tälläinen firma on siellä oikeasti takana ja lähettää "firman tietojen tarkistamisen jälkeen " teille yli 300 euron laskun . Jos te tai työntekijänne ette ymmärtäneet, että eihän tuollaista paskarekiströintiä tarvitse lain mukaan mihinkään ,niin ette pysty perumaan laskua oikeasti vaan :
1. Soittaminen paskahousuille on 2 eur min ja puheluihin ei vastata.
2. Perintätoimisto lisää omat kulut ja ette saa yhteyttä "yritysrekisteriin"

Jakakaa eteenpäin ja varoittakaa muita.

Jos laitatte google hakuun "yritysrekisteri" , niin google tarjoaa huijaus,poliisi jne liitesanoja , eli haetuimpia sanoja kyseiseen "firmaan"
===
Puheluihin ei siis vastattu ja meille oltiin kuulemma soitettu 2 kertaa ? Kumma kun puhelin ei hälyttänyt

Kiitos yhteydenotostanne,

Olemme yrittäneet tavoittaa teitä puhelimitse, siinä kuitenkaan onnistumatta. Emme voi peruttaa tekemäänne tilausta (asiakasnumero 5057679) annettujen syiden perusteella. Asian selvittämiseksi otamme teihin yhteyttä näin sähköpostitse ja tarvittaessa kirjeitse.

Olette sopineet Suomen Yritysrekisteri -näkyvyydestä 19.11.2018. Myyntineuvottelijana on toiminut Maija Korhonen. Sopimus on määräaikainen ja voimassa 12 kk. Sopimuskauden päätyttyä sopimus katkeaa automaattisesti. Kaikki tietojen päivitykset ja hakutulokset sisältyvät kiinteään vuosihintaan. Saamastanne tilausvahvistuksesta näette tilauksen tiedot ja voitte tarkastaa, että sisältö on lisätty järjestelmäämme sovitun mukaisesti.

Mikäli kuitenkin koette saaneenne virheellistä palvelua, voitte tehdä kirjallisen reklamaation ja lähettää sen osoitteella Suomen Yritysrekisteri, PL 21, 00211 Helsinki. Reklamaatiosta on tultava esille perusteet, joihin haluatte vedota. Reklamaatio ei poista maksuvelvoitetta. Tarvittaessa voitte neuvotella maksuehdoista asiakaspalvelumme kanssa.

Yritysten välisen kaupan ehdot

Yritysten välisessä kaupassa sopimus syntyy, kun yhteistyötä, tuotetta tai palvelua koskevaan tarjoukseen annetaan hyväksyvä vastaus. Sopimus on sitova sopimuksen teko hetkestä lähtien ja se voidaan tehdä suullisesti, sähköisesti tai kirjallisesti.

Yrityksen nimissä ja yrittäjän ominaisuudessa tehtyihin sopimuksiin sovelletaan yritysten välisen kaupan ehtoja. Yritysten välisessä kaupassa mielenmuutos ei oikeuta peruutukseen. Sopimuksen syntyä säädellään Suomen lailla varallisuusoikeudellisista oikeustoimista (13.6.1929/228, oikeustoimilaki). Pakottavaan lainsäädäntöön voitte tutustua muun muassa kilpailulainsäädännössä.

Ystävällisin terveisin,

Suomen Yritysrekisteri
Asiakaspalvelu
PL 21
00211 Helsinki
p. 0200 999 88

info@suomenyritysrekisteri.fi
Logged
Aasta 2013 Maailmameister Surumises tulemustega 231kg särgita Maailmaennatus ja 330kg särgiga maailmaennatus tulemustega. Aastal 2015 Euroopa Mester.
----------------------
" Teeme trenni edasi ja vaatame mis saab? "
----------------------
Meie Sponsor: http://www.hotlips.ee
Pages: [1]   Go Up
 

Kaubamaja
youtube
anything