Ma siin mõtlen, et blogi pealkirja peaks ära muutma. Juba miski 4 aastat üritan tagasi rajal olla vms. peaks olema pealkirjaks hoopis miski - korduvalt libastuja

Aga nüüd vaikselt olen ikka jõuksis käinud. Teeme Hentsiga kogu keha, sest käime 2 korda nädalas pigem toetavaks ja sügis hooajaks sisse elamiseks. hetkel on ka henril veel võistlusperiood ehk et kui 1-2 päeva varem jõukas käinud, siis võistlus rajal on ta nagu nisanäpp ja nuudlijalg. Minul on väga standartne vabandus - hetkel töö ei võimalda rohkem käia! Suht hale vabandus, aga las ma selgitan! Hetkel siis olen omasuvisel tööpostil ehk lemmiklooma poes müüja. Tööaeg on mul 9.30 - 20.00 (juuni august oli 9.30-21.00). Kuna elan linnas väljas, siis buss läheb mul juba 8.12 ja tööl olen tõesti juba 8.50. Buss tagasi sõidab mul 20.30, kell 21.00 astun bussist välja ja kõnnin u 20 minutit koju. Seega koju jõuan u 21.20-21.30. Siis õhtusöök ja põhimõtteliselt kohe magama, et sama järgmisel päeval uuesti korrata. Ei tea kuna ma siis veel õukasse tööpäeval lähen? Hommikul kell 5? Kahjuks pole jõulumäe jõuks siis veel avatud ja ma pole veel ka nii vana, et hommikul enne kella 5 üles ärgata.. ja ühel hetkel hakkaks unetunnid kannatama.
adrem Nagu piltidelt näha siis kasutan suht tuti-fruti raskuseid kangil jõutõmbe jaoks 2x15kg. aga algus seegi.. no pontsik olen kah!! aga mis siis, äkki augusti lõpuks olen vähemalt piruka moodi

aga nähh.. ühes harjutuses olen jõudnud ka poiste liigasse ehk et polegi nn läikiv hantel. Meil Hentsiga selline nali, et läikivad ehk siis kuni 10kg hantlid on naiste omad ja mustad on siis juba meeste liiga

Nutsin ja tegin!!
Aga ma polnud ainuke! Üks võttis veel aeg ajal oma nurka loote asendi ja tihkus "nutta"