tadadaaa.. ma käisin ka täna jõusaalis!
no mees vedas kaasa, nopigem võttis kaasa. Tal oli täna jala päev ja tegin ka kõiki tema harjutusi.. no muidugi kergemate raskustega.. oleks võinud siin seal isegi suts raskematega teha, aga ei tahtnud ennast kohe ära snäppida... seda enam, et avastasin täna, et ajuinfarkt on tegelikult päris korralik jälje jätnud, mis siis, et sellest on 2,5 aastat möödas.
Tegelikult tantsus olen ka tundnud, et tasakaal pole päris see, mis vanasti. Aga noh, millegavõrdlen - tavainimesele oleks ka minu tasakaal super, mulle ka ei piisa sellest

aga täna ma sain aru, et kogu vasak pool on ikka väga ebastabiilne ja nõrk. näiteks kang turjal võib ühel hetkel täiega vibama hakkata ja kükke tehes võib parem jalg kogu töö enda kanda võtta, kuigi visuaalselt on kõik paigas (ja seda ütles Hentz kõrvalt). Ma reaalseltpidin mõtlema vasaku jala peale, et mõlemad pooled võrdselt tööd tegid. Et jah, too bad, so sad!
aga jalgadel surnut tunnet küll ei olnud/ole. Eks paistab, mis homme on. Pigem on vasaku abaluu alune kuidagi kange.
aga pooliku posu peal pidin ikka tasakaalu ka ära proovima. ei pannud vastu. See ikka päris keeruline ja jalg väheke vibas all. esialgu olin õnnelik, et üldse ühel jalal seisin, siis olin õnnelik, et jala passésse (töötav jalg tugijala põlve juures) tuua suutsin ja lõpuks sain kõrvale ka sirutatud. panen pildi, mida mõtlen... omal telfoni saalis kaasas polnud ja Hents ka pilti ei teinud.
https://coub.com/view/jil3m