Inimestele meeldivad teatud "ideed". Nagu näiteks see, et kuid ja aastaid kestnud kehva toitumise negatiivsed tagajärjed saab lihtsalt likvideerida "puhastamisega". Või, et meie keha on nagu masin, mis vajab regulaarset õlivahetust kord aastas ja ilma selleta läheb katki. Kui vähegi süveneda ja asja üle ratsionaalselt mõelda, vaadata veidi teaduslikku materjali antud teemadel, siis peaks selge olema, et nii asjad ei käi.
no ütleme nii, et ma pigem
katsetan seda cocovit nisuorase toodet. kuna ma tegelikult suht üle 2 aasta olen juba korraliku toitumise peale ja apsakaid sisse tuleb üsna harva, siis ma arvan, et mul seal väga midagi "puhastada" polegi. ja kui nüüd täitsa aus olla, siis kunagi kui nisuorast ise kasvatasin, siis selle söömine aitas väga hästi vistrike vastu. kuna ma armastasin seda lihtsalt potikesest murda ja näksida nagu väike jänku, siis üsna sageli oli ka juhus kui see l6ikas mulle keelde. nüüd tahaksi ära proovida, kuidas pulber m6jub.
ja nagu ma juba ka mainisin - paastuma ma
ei hakka! see ei sobi mulle, mul enesetunne läheb nii nii halvaks. ma lihtsalt ei suuda olla n.ö ilma söömata (kui mul just k6hugripp ei ole). kui mul selline magu/organism, mis n6usb toitu korrapäraste vahedega. Nt paljud naised sünnituse ajal ei taha süüa, mina tahtsin. Nii kui sanitar nina pistis ja küsis kas sööte?? ma noogutasin isukalt. Pärast veel küsis , kas ise s6in ära v6i mees?? Ikka ise, k6ik s6in ise. 6htusöögi ajal (kui mul juba n.ö sünnitus tegevus oli hoogustunud) pistis sanitar jälle nina ukse vahel sisse öeldes, ah Teie nagu nii ei söö ja kadus sama kärmelt. ja ma olin nagu mida?? k6ht oli tühi ja hea meelega oleks söönud, aga ma ei j6udnud A ega O öelda, kui see juba kadunud oli. nii et hjäin 6htusöögist ilma