Oled ise lubanud ju 100x Oti teema ja kõik muu meedias ülesse tõmmata ära rääkida 12.a vähemalt juba. Eelmine aasta viimati vist tegid teema siin ja lubasid kõik kohe paljastada mis juhtus ? Peale sooja peeru pole sinu poolt midagi tulnud. Oled kõva sõnapidaja ja põhimõtte mees, siis vingumise asemel võta kätte ja pane asi suure kella külge ükskord juba, meedia kanaleid kes sulle sõna annaks on paar kindlasti.
Niiviisi aga sonid oma tõest ja riietusruumi juttudest veel 20.a pärast
Kaua see nàkku nikkumine jàtkub? Nii kaua kuni sinu vastuseks jääb rahulikult suhuvõtmine !
Nu samas ka teistpidi - milleks. Sitta puudud jääb hais ikka külge. Marek ju raadios rääkinud, televisiooni ei jõudnudki - kuidas sa ikka võitled ja paika paned. Isegi kui rääkida, siis kehitatakse õlgu, kas ükskõiksusest või sellest, et me teame niigi. Kui otseseid tõendeid pole, siis mida sa ikka paika paned.
Ma võin ju ka rääkida kuidas EKFL president kõrva soistas, et tule võistlema ja võta vanad tegijad kaasa, anname vägeva show " ja ma teen nii, et kontrollid ei jõua sinna" ... jällegi 90% loeb seda, et Joker ajab paska. Sellepärast ise loobunud sest mõtetust sõdimisest - milleks - enda räsimine ainult.
Lihtsalt seekord jah ... kutusd võistlema, aga kui ajad rasked, siis sul kahju isegi spetsiaalset luba anda, isegi kui võistlejal on IFBB litsens taskus, mis pole nüüd küll mingi "kahtlane liiga".. tõsi küll vale IFBB

Mis ikka - sama pask erinevas ümbrises - kui välja ei tee, siis ei häiri ka

* Pean muidugi korrektuuri tegema. Kultuuriministeerium vastas lõpuks , aga eks see vastus oligi - kui pole eestis registreeritud liiga siis kedagi ei huvita ja see ikka EKFL rida jne. Peame olema nagu sipelgad ühtses pesas ja raamis ja kuuluma alati karja. Eks ise süüdi, et teise tee valinud - ja mida mul ohkida