Tere!
Leidsin ka lõpuks aega, et veidi oma tegemistest kirjutada. Nüüd võin öelda, et esialgne eesmärk kaalu suhtes (mis oli 65kg) on praegu saavutatud ja isegi veits ületatud

.
Numbrite kohapealt siis niipalju et tänahommikuse seisuga kehakaal 64,3kg, mis on kokku miinus 31,1kg. Mul on selle üle muidugi super hea meel

.
Siiski ei taha ma sellega veel rahule jääda, sest pekki on veel küll ja küll ning järgmiseks sihtmärgiks on jõuda 60 kg peale ja eks siis näis mis edasi saab. Selguse huvides pean muidugi ütlema, et minu eesmärk ei olegi jõuda mingi väga madala rasvaprotsendini, sest teen seda ikkagi enda enesetunde parandamiseks.
Viimane nädal on olnud üsna raske, trenni ei ole saanud nii palju teha kui oleks ehk tahtnud, sest lihtsalt ei suutnud minna iga päev peale tööd trenni. Meil tööjuures konditsioneeri pole ja seetõttu on olnud terve päev üks paras võitlemine iseendaga nii, et peale tööd ei suuda muule mõelda kui et saaks lihtsalt koju.
Toitumisest nii palju, et olen järjekordselt kogenud seda, et kui tähtis on süüa korrapäraselt st sellel nädalal on ikka juhtunud, et toidukord jääb vahelt ära ja organism reageerib sellele minu puhul just magusaisuga.
Mõtlesin siin just foorumit lugedes, et peab ka ilmselt need batoonid ära proovima. Minu senised kogemused batoonidega ei ole küll kõige paremad, sest need mis ma senini olen proovinud on mulle maitse poolest lihtsalt vastu hakanud aga võiks ju uute toodetega veelkord proovida. Midagi tuleb aga ette võtta, et toidukordade vahed võimalikult ühtlased oleksid.