1x rep max natukene tehnika lagunebki( Inimene kellel pole "posture chain" treenitud tõmbabki midagi ära . Ei usu, et treeningraskustega sellist tehnikat kasutab.
Küll see 300 ka kunagi tuleb 
tänan su toetuse eest, aga natuke täpsustan. st et ei "lagune" mul midagi, vaid kasutan meelega sellist tehnikat kui max-e teen. ainult jõutõmbel. lihtsalt jõuan rohkem sedasi. puhtalt teen ütleme 10-15kg vähem. kes tahab/viitsib, võib siit mõne varasema video ülesse otsida. näiteks 250kg tuli suhteliselt puhtalt.
aga see selleks. vigastuseoht on alati "suurte" raskustega ja isegi kui kõik on tehniliselt korrektne, võib alati midagi juhtuda.
kes usub mind või ei usu, teen ikka edasi nõnda, kuidas pean heaks - loll nagu ma olen.

10 aastat staazhi juba ja olen ikka erinevaid tehnikaid proovinud ja leidnud õige viisi endale. samas ei väida, et midagi uut ei õpi kunagi ja Kalmus kindlasti teab väga palju nendest asjadest. (tõsiselt!) reaalis ka tundus igati sümpaatne, filmisin tal ühe seeria kunagi kopli HC-s.
minule sarnaselt tõmbab näiteks John Haack, praegune absoluutne tipp jõutõstmises 181lbs & 198lbs (81kg & 89kg) kaaluklassides:
https://www.instagram.com/p/CDcoN6XnmkZ/2014 vs 2020 pmst sama tehnika.
tegelikult hakkasin mõtlema, et kui 300kg ära tuleb (veebruari keskpaiku proovin), siis ehk jääb hing rahule mõneks ajaks ja ei aja neid küürus-selja max-e enam nii taga.
või jään hoopis sandiks ja saab edaspidi lugeda minu ratastoolitrennidest.
stay tuned!