No väga lahe.
Mulle jäi su söögitegemise teemast silma mõni asi: ise teeksin sedasi, et vee laseksin enne keema kui panni kuumaks hakkaksin ajama. Ilmselt tahab pasta suts kauem keeda kui krevett pannil pikutada; siis saad valmis krevettidele kohe pannile peale kallata. Et kuiv ei jääks, lisaksin vast sortsu kohvikoort näiteks. Või mõnd riivjuustu. Ahjaa, pann paistis veidi kuum ka - või kipub sedasi suitsema ja küüslauk ei taha ka väga kuuma, kipub kiiresti mustaks kõrbema. Kui sa varavalges juba poodi viitsid minna, osta mõni värske ürt ka, saab peale hakkida. Koriandrid, petersellid, tillid, basiilikud jms - mis korraga toidule peale ei mahu, see peeneks hakkida ja karbiga sügavkülma. Ainult paar sellist väheolulist tähelepanekut.
See oli natuke huvitavam koht, kus sa mikrotest räägid - et katsetad vahel ikka õuna ja köögivilja. Nojaa, aga kas seal siis makroid ei olegi?

Söögisedel pole minu arvustada, ise paneksin rasva natuke julgemalt. Ehk siis süsikate arvelt.
Munamuffinite trikk oli küll huvitav. Su trenni ma väga ei kommenteeri - jätkuvalt minujaoks natuke palju samale grupile harjutusi, natuke palju seeriaid ja sama käib ka korduste kohta. Veidi eriarvamusele jään õla tagumise lihase suhtes, aga igale oma.
Oma kaalu sa ütlesid juba ära kusagil - ma äkki olen märkamata jätnud, et kui pikk sa selle kaalu juures oled? Rasvaprotsenti hindad praegu kuidas?
Aga lase aga edasi, kõik paistab sulle sobima.
Ma ei märganud, kas sa oled maininud, et kui kaua sa rauda rebid ja mis sport enne?