Kuule, Charles, kas sa tõesti arvad, et kui sa pidevalt kasutajanimesid vahetad, et siis sind ära ei tunta? Eksid.
Lyhidamalt oeldes sind hairib internett, sh kontod/kasutajanimed.
Mind pole kyll internet hairinud, ega kontod. Praegune konto nimi ei taotle midagi, anonyymsust kindlasti mitte, ja minu arvates on alati selge olnud kes on kontode taga, olenemata fondi suurusest voi kasutajanimest.
Kui internet hairib ja sh kontod, siis voiks arvuti valja lylitada.
Kui leiad kontode teema siit foorumist, siis lahme arutame seal internetist ja kontodest, aga siin teemas ma jaan kyll teemakohasele arvamusele, et peaksite GMasteriga lopuni arutlema oma vastandlikud seisukohad.
Me teame, et sa vajad pidevalt ravi ja kui tabletid enam mõju ei avalda, siis tuleb kas annuseid suurendada või ravimit vahetada. Edu!
Doosi suurus ja toimeaine pole ainsad valikuvariandid, naiteks valikus on ka muuta ravivotteid jms asju, naiteks GMaster voib lisada mashaashi ja ujumise ravi juurde, moni votab kasutusele valgusteraapia ja kirurginoa ja saavutatakse haid tulemusi.
Ei ole ainult doos+ravim ainuvariandid.
Noh, ja mina kyll ei tunne, et ravi vajaksin, kuna pohjendan alati koik selgelt ara. Nagu ka seekord.