Merje ei anna keppi vist enam? Sa oled tôega ikka tàiesti segi bodanud ennas. Nii tegija vend ikka et ilus lausa.
Jumal sinuga. Kohtudes tundusid suht normaalsena, aga kahjuks eksisin. Jumalda ennast ja enda teadmisi tarkusi. Ôpilasi oleks mitmeid siingi sulle vàlja tuua aga sa ju hakkad nutma kui ma seda teeksin. Sinu leht ju. Màletad ikka kui nutsid kord et sa ei saa midagi teha jààd alati kalmuse varju. See tegelikult ongi siis su pômmpàisuse pôhjus. Aga joki ma annan hea meelega selle nn jumaluse teatepulga SINULE.
Pole vaja minu jutte uskuda. Jok on targem tegijam jne. Kuulake teda. 

eks igaüks näeb nüüd su taset

Selle asemel, et lükata mu väide ümber, et kus on need klientide seljad, mis on isegi paremad kui sul endal. Ja siis ei oska muud öelda, kui et Olgeril olid sündides juba suured õlalihased

Mina ütlesin, et jään Kalmuse varju

Miks ma seda pidin ütlema. Palju on süüdistatud jah, et ma justkui põeks, et ma kadestan Otti vms kuna ta rohkem televisioonis olnud

. Ajukas. Jah sportlastena head tulemused teinud, aga miks ma kadestama peaks

Kade ei tohi olla.
Ja ikka ja jälle see tobe ärapanemine. Ma kujutan ette, et tegija, ma arvan, et maailma naba. See, et mul oma arvamus treeningust või toitumisest siin-seal? Ma pole mitte kunagi käskinud teha, mida ma teen. Lihtsalt ütlen - ma teen nii, kui usud, et aitab, tee ka.
Veel vähem ma vist satun hüsteeriasse kui keegi teeb mõnda harjutust teistmoodi vms. Las teeb. Lähen kohe molli andma ja mõnitama, et näed tropp - naine ei anna keppi vä. Krt tee nagu mina, siis oled Mr. Olympia