Pole kunagi otseselt jõutõstmisele pühendunud või nii mõelnud aga alati mingi kiiks olnud suurte raskustega.
Ise teinud siis nii, et ilmselt ca 60-70% vähemalt kõikidest rinnatrennidest olen läinud püramiidina välja 1-2x maxini.
5x5 kunagi vist proovisin ka korra aga migni nädalaga viskas üle vist.
Ema tihti räägib kõigile kui kannatamatu ma juba väiksena olin

Ju siis ei kannatanud ka, et ikka samat raskust surun ja pushinud koguaeg edasi ja nii ikka, et pea nagu peet, veresooned lõhkemas ja tatt ninast väljas. Sellega ka kõik enda tulemused usun, et tugevalt üle keskmise saanud.
Aga toimida võivad teoorias paljud asjad. Kas ühe või teise tippsportlase jutt või soovitused, teinekord mõne väiksema tegelase soovitus, mõni või mitmed teaduslikud uuringud. Mida iganes. Seni kuni seda aga enda elus ja praktikas realiseerida pole suutnud on see kõik tühi mull ja muinasjutt vaid. Pohh kes seda räägib või mitu uuringut seda kinnitab. Oluline on vaid see, mida ja kuidas enda jaoks suudad rakendada ja mis sulle tulemusi toob.
Kui midagi proovid siis proovi kindlasti mõni kuu, kui siis tunned, et ei toimu piisavat arengut mida peaks/võiks siis katseta mõnda muud soovitust/meetodit.
Kõik oma egodega tahavad, et nende nõu ja soovitus oleks ikka parim ja õigeim jne aga kokkuvõttes on see bullshit kõik.
Nagu Bruce Lee ütles, "teadmisest ei piisa, tuleb ka rakendada. Tahtmisest ei piisa, tuleb ka teha!"
Õigus võib paljudel olla ja see alati suhteline, õigus mille kelle suhtes, parem kellest millest jne. Teid millegini võib olla mitmeid. Tähtis on leida endale sobivaim ja parim ja mis toimib ja soovitud tulemused ka toob.
Olge mõnusad ja ilusat laupäeva õhtut kõigile ja ärge näägelge nii palju
Elu on ilma kadeduse ja viha ja muu debiilsuseta palju ilusam