Reedel võtsin esimest korda elus 170 selga - noh, kerge ei olnud aga raske ka mitte. Pigem oli vaimselt kuidagi harjutamtu. Kuna läksin soojendusseeriatega alt, siis seekord jäi realiseerimata, kuna jalg lihtsalt ei läinud soojaks ja mingil hetkel vajus selg ka kokku. Aga noh, täitsa kükitav raskus. Lootsin, et teen sel korral asja ära, kuna tulemas on keeruline tööperiood ja oleks tahtnud mõneks ajaks pisike diiloadi teha aga nagu kombeks, on elul alati teised plaanid. Kaal kõigub ikka seal 76-77 vahel.
Soojendusseeria: 3x 100, 110, 120, 140 ja 1x 150, 0x 170 - oleks pidanud viiestega üles minema aga mis tehtud, see tehtud. Peale seda aga jalg läks soojaks ja tegin veel järgneva trenni ...
Kükk: 8x 140, 7x 130, 6x 120, 5x 110 SEEKORD VIHAGA ja PERSEGA VASTU MAAD
Eeskükk: 5x1 @ 120
Jalapress: 2x Egolaks
Sääre sirutus; 2x Egolaks
Kakspea: 2x Egolaks
Säär, Saun
21. sajandi parim metal plaat on siin. Esimest korda ma nägin neid Londonis, Camdenis ja nüüd viimati Santa Barbaras ühes pisikeses klubis. Pidin öösel kell 1 hakkama Los Angelsesse tagasi sõitma aga KÕIK pentsukad olid kinni! Pole sellist luksust nagu meil siin, et tangid siis, kui heaks arvad. Seier näitas, et võib jõuda ja võib ka mitte. Ma teadsin, et enne LA on kiirteel siuke uss, kus ma pean mahasõidu kuskil kiirtee keskel tegema ja kui ma seal eksin, siis rampapaa +20km otsa. Palvetasin terve tee ja juba mõtlesin, et kui küte otsas, siis pargin kuhugi äärde ja küll mõni pollar mind hädast välja aitab aga see mitsu, millega ma sõitsin, ainult HINGAS kütet! Jubedalt karjus see cvt käes ja edasi ei liikunud aga kütet tõesti ainult nuusutas. Täpselt hotelli ees näitas kompu 9 miili rimeining ...
Olge mõnusad ja nautige sügist!

A.