Tuhjendusmyyk
BONSUNA FOORUM
 Language:
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

TRANLSATE POSTS TO ENGLISH (google translate)
NB! FOORUMIS PILTIDE NÄGEMISEKS PEATE OLEMA SISSELOGITUD!
NB! YOU MUST "LOG IN" TO SEE ALL PICTURES!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: massive gaineri kusimus  (Read 475 times)

irelav

• View Profile
massive gaineri kusimus
« on: February 06, 2012, 09:22:30 »

Suike kusimus et palju ma pean sooma seda Massive Gainer banaani (3000g) kui naiteks vaba paev,ja trenni ma ei tee..palju peab sooma ja mis ajal?

Ja veel et kas tohib see Massive Gainer koos  BCAA XTRA (500g), aminohape tarbida? Ma olen alustaja nende treenides,tahaks massi juurde votta.

irelav

• View Profile
Re: massive gaineri kusimus
« Reply #1 on: February 06, 2012, 11:26:26 »

http://www.bonsuna.com/kaubamaja/product_info.php?cPath=111_163&products_id=2337

se on se gainer!

BigKeidu

• Bonsuna Team
  • Selleks ,et midagi saada, selleks tuleb ka anda.
    • View Profile
« Reply #2 on: February 06, 2012, 12:05:58 »

Ole kena too enda andmed siia välja , pikkus,kaal,treening staaz etc , siis teab paremini aidata .
Kõik küsimused toitumise,treeningu ja lisandite kohta siit !

Email: Keit007_57@hotmail.com või keit.koppel@facebook.com

www.mvspordiklubi.ee
Tartu Riia 136 A

irelav

• View Profile
« Reply #3 on: February 06, 2012, 12:33:01 »

Ole kena too enda andmed siia välja , pikkus,kaal,treening staaz etc , siis teab paremini aidata .
Pikkus on 182,74kg,treeniingu staazi pole,tulin sojavaes,hakkasin kohe tood tegema.Praegu olen ilma tood,ja motlesin et aeg trenni teha :) sest kuni suveni on jaanud paar kuud. Tahaks jouda nende paari kuu hease vormile ;)

Ma oleks onnelik kui saaks 80kg ja ei oleks rasvane koht,kuigi se ole rasvane :D mingi olukohu pole,lihsalt ei ole vaga hea naha lihaseid..

Mul tuttav utles et see  BCAA XTRA (500g), aminohape ei ole paris vaja,sest see on juba nendele kes tegeleb Kulturusti sportiga juba mittu aastat,aga kui ma kaisin osta seda,siis mulle soovitati seda ka.. :S
« Last Edit: February 06, 2012, 12:37:15 by irelav »

irelav

• View Profile
« Reply #4 on: February 06, 2012, 12:39:30 »

Veel on olemas kaks pakki suikse asja http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=138980093&page=1

Anabolic Freak. nimega,seal forumis on info.

BigKeidu

• Bonsuna Team
    • View Profile
« Reply #5 on: February 06, 2012, 12:42:02 »

Pikkus on 182,74kg,treeniingu staazi pole,tulin sojavaes,hakkasin kohe tood tegema.Praegu olen ilma tood,ja motlesin et aeg trenni teha :) sest kuni suveni on jaanud paar kuud. Tahaks jouda nende paari kuu hease vormile ;)

Ma oleks onnelik kui saaks 80kg ja ei oleks rasvane koht,kuigi se ole rasvane :D mingi olukohu pole,lihsalt ei ole vaga hea naha lihaseid..
Kindlasti on võimalik sul kaal saada 80 kg peale , see ,kuidas see kujuneb ,see sõltub juba sinu toitumisest ja treeningkoormusest .
Kui sul on soov juurde võtta ja suurenda kehakaalu ja tarbida massilisajat , mida sa soovid soetada Bonsuna poest . Ole hea tee enda toitumine ka korda , sellest sõltub sinu 80% tulemustest . Uuri loe ja postita siia , meil on tarku inimesi siin , kes oskavad sulle head nõu anda .
Kui nüüd massilisajat soovid tarbima hakata , siis kindlasti oleks hea tarbida seda kaks korda päevas , ennem trenni ja õhtul hiljem , nii kogud paremini kaalu. Võid ka lisada BCAA,d  siia juurde nagu soovisid , sest need on väga tähtsal kohal kindlasti .

www.mvspordiklubi.ee
Tartu Riia 136 A

BigKeidu

• Bonsuna Team
    • View Profile
« Reply #6 on: February 06, 2012, 12:44:44 »

Veel on olemas kaks pakki suikse asja http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=138980093&page=1

Anabolic Freak. nimega,seal forumis on info.

Kindlasti võid ka selle lisada enda lisandite menüüsse , aitab sul kasvatada head lihasmassi , kuid rõhutan ikka Toitumist , uuri ja pane see kindlasti paika , kui sul on tähtis saavutada hea vorm selle lühikese ajaga .

www.mvspordiklubi.ee
Tartu Riia 136 A

irelav

• View Profile
« Reply #7 on: February 06, 2012, 12:46:34 »

Kindlasti on võimalik sul kaal saada 80 kg peale , see ,kuidas see kujuneb ,see sõltub juba sinu toitumisest ja treeningkoormusest .
Kui sul on soov juurde võtta ja suurenda kehakaalu ja tarbida massilisajat , mida sa soovid soetada Bonsuna poest . Ole hea tee enda toitumine ka korda , sellest sõltub sinu 80% tulemustest . Uuri loe ja postita siia , meil on tarku inimesi siin , kes oskavad sulle head nõu anda .
Kui nüüd massilisajat soovid tarbima hakata , siis kindlasti oleks hea tarbida seda kaks korda päevas , ennem trenni ja õhtul hiljem , nii kogud paremini kaalu. Võid ka lisada BCAA,d  siia juurde nagu soovisid , sest need on väga tähtsal kohal kindlasti .
Suured tanud!
Hakkan toitukavaga tegutsema.
Pages: [1]   Go Up

Kaubamaja
anything